ESPECTACLE

Cada any, el mes de juny, cada grup d'alumnes d'On Stage prepara una obra de teatre per a representar en el teatre municipal de Sant Feliu de Guíxols, convidant a assistir-hi a familiars i amics.

Són diferents obres i musicals famosos amb guions i cançons en anglès i coreografies que les acompanyen. És l'aplicació pràctica de tot el treball fet al llarg de l'any.

AUTO

MAQUILLATGE

Als tallers d'automaquillatge artístic treballem la caracterització de personatges creant màscares d'Aquacolor, pròtesis d'efectes especials i maquillatge d'escenari. Els alumnes disfruten molt en aquestes sessions especials.

FOTOGRAFIA

Un dels projectes que agraden més als nostres alumnes és el de fotografia. En un estudi professional de fotografia, dues vegades a l'any, els alumnes d'On Stage es converteixen en actors famosos i top models davant la càmera. És una bona manera de treballar la creativitat, la improvisació i la seguretat personal, passant-s'ho d'allò més bé.

CINEMA

A On Stage, practiquem la interpretació no només sobre l'escenari, sinó també davant la càmera. A través de diferents projectes de vídeo (videoclips, anuncis, curtmetratges, lipdubs, etc.) els nostres alumnes es diverteixen i aprenen a actuar en diferents entorns.

ACTUAR

Els alumnes es transformen a través del poder de l'actuació. Les classes d'interpretació a On Stage donen als alumnes l'oportunitat d'explorar la seva imaginació i esdevenir més creatius. Tots junts, treballem el role play, la improvisació i la representació de textos i contes.

BALLAR

Les nostres classes de ball donen l'oportunitat als nostres alumnes d'estar en forma, divertir-se i millorar la coordinació. Alhora guanyen confiança per provar noves activitats de moviment a l'escola i durant el seu temps lliure.

CANTAR

Durant les nostres classes de cant, els alumnes practiquen diferents ritmes, tempos i aprenen tècniques vocals, de respiració i dicció. Cantem cançons de musicals de Broadway clàssics i moderns, per adaptar-nos a tots els gustos.

CONFIANÇA

Veure com l'autoestima i la confiança dels nostres alumnes creix dia a dia és un plaer per a nosaltres.

Cada vegada se senten més segurs davant d'un públic, davant la càmera, treballant en grup i aquestes habilitats els serveixen en tots els àmbits de la vida.

FER AMICS

Els nens i joves fan amics molt ràpidament a On Stage! És per això que molts dels nostres alumnes s'apunten de nou cada any als nostres cursos, construint relacions d'amistat a llarg termini.

DIVERSIÓ

A tothom li agrada passar-s'ho bé. Per això, cap sessió a On Stage és igual. Cada classe és única i diferent i cada trimestre es treballen nous temes per adaptar-nos a la imaginació dels nostres alumnes.

Segueix-nos

Avís legal

On Stage Acting & Film School - Tel. 696 77 14 16 - info@daliaschool.es - C/Rufo, 50 St Feliu de Guixols

Política de privacitat