ESPECTACLE

Projecte Fi de Curs

Cada any, el mes de juny, cada grup d'alumnes d'On Stage prepara una obra de teatre per a representar en el teatre municipal de Sant Feliu de Guíxols, convidant a assistir-hi a familiars i amics. Són diferents obres i musicals famosos amb guions i cançons en anglès i coreografies que les acompanyen. És l'aplicació pràctica de tot el treball fet al llarg del curs.

A On Stage, practiquem la interpretació no només sobre l'escenari, sinó també davant la càmera. A través de diferents projectes de vídeo (videoclips, anuncis, curtmetratges, lipdubs, etc.) els nostres alumnes es diverteixen i aprenen a actuar en diferents entorns.

Un dels projectes que agraden més als nostres alumnes és el de fotografia. En un estudi professional de fotografia, dues vegades a l'any, els alumnes d'On Stage es converteixen en actors famosos i top models davant la càmera. És una bona manera de treballar la creativitat, la improvisació i la seguretat personal, passant-s'ho d'allò més bé.

He is a star!

YOUTUBE

Projecte Curtmetratge

FOTOGRAFIA

Projecte Top Model

Per tal d'aprendre i practicar la llengua anglesa a través del teatre, cada classe introduim nou vocabulari i expressions amb jocs visuals i activitats de moviment, d'aquesta manera es treballa l'anglès de manera divertida.

A les sessions de Costume Day aprenem a caracteritzar personatges creant disfresses, utilitzant complements i attrezzo, realitzant activitats creatives en grup, desenvolupant la imaginació i la inhibició.

El projecte Senses Lab treballa els sentits externs i els sentits interns de forma creativa. Una manera de desenvolupar la intel·ligència emocional i sensorial a partir del joc i el despertar de la curiositat.

They are funny!

GAMIFICATION

Projectes Divertits

COSTUME DAY

Projecte Creatiu

SENSES LAB

Projecte Interactiu

Als tallers d'automaquillatge artístic treballem la caracterització de personatges creant màscares d'Aquacolor, pròtesis d'efectes especials i maquillatge d'escenari. Els alumnes disfruten molt en aquestes sessions especials.

MAQUILLATGE

Projecte Artístic

Smile!!!

She looks cute!

She is ready!

She is an actress

He is curious

Segueix-nos

Avís legal

On Stage Acting & Film School - Tel. 696 77 14 16 - info@daliaschool.es - C/Rufo, 50 St Feliu de Guixols

Política de privacitat