ACTUAR

Objectiu

Els alumnes es transformen a través del poder de l'actuació. Les classes d'interpretació a On Stage donen als alumnes l'oportunitat d'explorar la seva imaginació i esdevenir més creatius. Tots junts, treballem el role play, la improvisació i la representació de textos i contes.

2

CANTAR i BALLAR

Objectiu

Les nostres classes de ball i cant aplicades a la creació d'un espectacle de teatre musical, donen l'oportunitat als nostres alumnes d'explorar l'expressió corporal, millorar la coordinació, aprendre diferents ritmes i tempos, posar en pràctica tècniques vocals, de respiració i dicció. Cantem i ballem cançons de musicals de Broadway clàssics i moderns.

3

CONFIANÇA

Objectiu

Veure com l'autoestima i la confiança dels nostres alumnes creix dia a dia és un plaer per a nosaltres. Cada vegada se senten més segurs davant d'un públic, davant la càmera, treballant en grup i aquestes habilitats els serveixen en tots els àmbits de la vida.

1

4

IMAGINACIÓ

Objectiu

Desenvolupar la imaginació i la creativitat és un dels nostres objectius principals, no només a nivell artístic, en un àmbit global, per tal que els nostres alumnes siguin capaços de dur a terme els seus projectes al llarg de la seva vida.

5

CONSCIÈNCIA

Objectiu

Prendre consciència del cos, la respiració i les emocions, desenvolupa l'atenció i la memòria, afavoreix la relaxació i el benestar. Aquestes tècniques es treballen de forma interdisciplinar  a les classes i projectes d'On Stage.

 

És molt important saber comunicar, entendre i compartir idees en grup en la construcció d'un projecte comú. A On Stage, els alumnes aprenen a escoltar, millorar, construir i interectuar en grup. L'empatia, el respecte i la crítica constructiva estan presents en tots els nostres projectes, per tal d'aprendre els uns dels altres.

TREBALL EN GRUP

6

Objectiu

Segueix-nos

Avís legal

On Stage Acting & Film School - Tel. 696 77 14 16 - info@daliaschool.es - C/Rufo, 50 St Feliu de Guixols

Política de privacitat