BARCELONA

BRUSSELS

Let's go to BRUSSELS

Es prepara una obra o musical en anglès amb el grup d’alumnes interessats i es presenta en un teatre estranger. L’estada inclou tallers de teatre on es treballa amb un altre grup d’alumnes belgues, juntament amb visites culturals i aprenentatge de l’anglès. A Bèlgica, treballem en col·laboració amb l'escola de Saint-Roch a Theux, Liège.

LONDON

Let's dance  in LONDON

A Londres, fem cursos a Pineapple Studio, una de les escoles de dansa i teatre musical més prestigioses de la ciutat, amb professors i actors professionals. Disfrutem dels espectacles musicals del West End. Visitem la ciutat i practiquem l'anglès.

Let's sing  in BARCELONA

Cada any, On Stage proposa als seus alumnes excursions teatrals per anar a veure espectacles de teatre, música o dansa a Barcelona.

D’aquesta manera, els alumnes d’On Stage aprenen a valorar el treball artístic propi i dels altres.

BERLIN

Let's fly to BERLIN

A Berlin, fem cursos al Berlin International Youth Theatre, gaudim de tallers artístics i anem a espectacles creatius.

Berlin és una ciutat jove, alternativa i plena d’energia per què els nostres alumnes s’impregnin d’aquest esperit creatiu.

AMSTERDAM

Let's bike in AMSTERDAM

A Amsterdam fem cursos a iDAT school. Visitem els racons més artístics de la ciutat en bicicleta i fem projectes de teatre i cinema.

Descobrim les diferents cares polivalents d'una ciutat artística que sempre ens sorprèn.

COPENHAGEN

Let's walk in COPENHAGEN

A Copenhagen, fem cursos de teatre, dansa i cant a l'escola internacional Scene Kunst Skoler. Descobrim la màgia de Copenhagen: els parcs de naturalesa en estat pur, disseny i arquitectura, Tivoli gardens (el parc d'atraccions més antic del món) i activitats divertides per a totes les edats.

Segueix-nos

Avís legal

On Stage Acting & Film School - Tel. 696 77 14 16 - info@daliaschool.es - C/Rufo, 50 St Feliu de Guixols

Política de privacitat