A través de les faules d'animals i personatges de contes tradicionals, els alumnes aprenen valors i s'introdueixen en el món de la interpretació de forma divertida i lúdica.

FANTASY FABLES

FAIRY TALES

Els contes de fades transmeten arquetips a través dels personatges de ficció, un aprenentatge molt important en una etapa on els alumnes desenvolupen la seva imaginació i creativitat a través del teatre.

GAGS & SKETCHES

Gags i sketchs creats i inventats per On Stage. Els alumnes d'On Stage ens ensenyen la seva part més còmica i humorística fent-nos passar una bona estona rient i aprenent que l'anglès és una llengua molt divertida.

BROADWAY JUNIOR

The Wizard of OZ

Adaptació del famós musical "Wizard of Oz". Dorothy és transportada per un huracà en un món de fantasia on coneixerà personatges curiosos, extravagants i perillosos que la duran a viure mil aventures.

Grease

Els alumnes d’On Stage porten a l’escenari el mundialment conegut musical de Grease en versió original anglesa. Cançons i coreografies que faran ballar al públic i una història d’amor adolescent fan de l’espectacle tot un èxit.

The Jungle Book

El famós musical de Disney "The Jungle Book" presentat pels alumnes d'On Stage en versió original anglesa.

La història de Mowgli, el nen de la selva, i els seus amics Bagheera i Baloo. Aventures i perills amb Sheerkan, Kha i els Monkeys, tots ells protagonistes de  la història, les cançons i les coreografies d'aquest musical.

Hotel Transylvania

On Stage fa una adaptació musical de la famosa pel·lícula Hotel Transylvania.

Monstres, vampirs, homes llop i mòmies ens ensenyen la seva part més humana i divertida a través d'aquesta història.

Hard Knock Life

El famós musical d'Annie és versionat per On Stage, amb cançons i coreografies originals de Broadway.

Les nenes de l'orfanat de Miss Hanigan viuran aventures, somiaran en una vida millor i enterniran el cor de tots el personatges, incloent el bil·lionari Mr. Warbucks.

High School Musical

Troy Bolton, capità de l'equip de bàsquet a East High School, s'enamora de la nova alumna de l'institut, Gabriella Montez en una festa de karaoke. Quan tornen al campus, Troy i Gabriella es presenten al càsting del musical de l'institut. Però la gelosa Sharpay conspira contra ells per obtenir el paper protagonista.  Els dos hauran de lluitar per aconseguir els seus somnis i alhora fer que els seus amics i famílies entenguin els seus hobbies i passions fora del bàsquet i els estudis.

BROADWAY PROFESSIONAL

Chicago behind the scenes

És un guió escrit per On Stage on s'explica la història de com es va crear i composar el famós musical de Chicago. Com es van inspirar el compositor i guionista per donar vida a els personatges de Roxie, Velma, Mr. Cellophane i les Cell Block Tango girls.

Little Shop of Horrors

On Stage presenta el famós musical clàssic “Little Shop of Horrors” amb guió versionat apte per a tots els públics. És un musical d’humor, sàtira i exageració amb cançons Motown que faran riure a petits i grans.

Mamma Mia

On Stage viatge a les costes gregues per cel·lebrar el casament de Sophie. El que ningú s'espera és que arribin 3 convidats molt especials. Les amigues de Donna i Sophie descobriran secrets del passat, tot en un final inesperat.

We Will Rock You

A l'any 2040 la música ha estat prohibida al planeta Globalsoft, els humans estan controlats per regnat de la Killer Queen i Globalsoft Corporation. Però un grup de rockers rescataran el Rock latent. Muntatge teatral inspirat en el famós musical de "We will rock you" amb cançons de Queen, fan vibrar al públic amb la seva energia i humor.

The

Glee Club

És un musical que explica la creació d'un grup teatral d'alumnes amb interessos i actituds molt diferents. Inspirat en els ambients estudiantils d'instituts americans, Glee Club ens mostra l'escenari com un espai per a somiar, per aprendre a entendre els demés, per acceptar diferents punts de vista i, sobretot, per ser humils. Un repertori musical de cançons pop angleses i un guió original en anglès ens fan riure i emocionar a través dels seus personatges.

"Hey, Loser"

És un musical rock que parla sobre el bullying, l'adolescència, la capacitat de triomfar per sobre de les dificultats. A través d'una sèrie d'escenes curtes de diferents personatges, l'espectador és testimoni de les dificultats en què es pot trobar un adolescent si no és acceptat pels altres o per ell mateix. Una producció que fusiona el teatre i el cinema amb personatges que evolucionen gràcies al seu esperit de superació i talent.

Segueix-nos

Avís legal

On Stage Acting & Film School - Tel. 696 77 14 16 - info@daliaschool.es - C/Rufo, 50 St Feliu de Guixols

Política de privacitat