PHILOSOPHY

On Stage School

Cada alumne és una Star

1

Única

On Stage és la primera escola de teatre musical de tradició americana i anglosaxona, que ofereix una formació teatral completa en les diferents disciplines de dansa, cant i interpretació.

2

Creativa

On Stage crea nous projectes teatrals i audiovisuals cada curs. Innova dia a dia, evoluciona any rera any a partir de les motivacions i interessos dels seus alumnes.

3

En Anglès

Les classes es realitzen en anglès i són 100% pràctiques -no treballem teoria- amb l'objectiu que parlar en anglès esdevingui una pràctica quotidiana i els alumnes agafin confiança a expressar-se en públic en una llengua estrangera.

Dalia

Després d'estudiar a Londres i treballar a Estats Units en diverses escoles de teatre, Dàlia veu la necessitat de crear una escola on els alumnes puguin gaudir de fer teatre musical i cinema i alhora aprenguin anglès.

4

Professional

Els seus estudis universitaris de Magisteri en Llengua Estrangera i Psicopedagogia, combinats amb la seva formació en cant, piano i teatre musical, es fusionen en el projecte On Stage com a professora i fundadora de l'escola.

Directora i guionista de més de 20 obres per a nens i joves. Dàlia, des de 2007, transmet a les classes la seva passió pel teatre musical i l'art als seus alumnes.

5

Apassionada

Sam

Sam s'encarrega de tot el suport audiovisual d'On Stage i col·labora en l'organització de tots els espectacles, viatges i sortides teatrals que organitza l'escola al llarg del curs.

6

Motivat

Fotògraf professional, realitzador de vídeos per al canal de Youtube On Stage i creador de nous projectes. Ensenya als alumnes d'On Stage com actuar davant de la càmera.

7

Innovador

La seva experiència com a professor combinat amb els seus coneixements sobre fotografia, vídeo i audiovisuals donen com a resultat projectes creatius i innovadors.

Come and Join us Now

Viu l'experiència On Stage amb nosaltres

Segueix-nos

Avís legal

On Stage Acting & Film School - Tel. 696 77 14 16 - info@daliaschool.es - C/Rufo, 50 St Feliu de Guixols

Política de privacitat