YOUTUBE

Projecte de Vídeo

Els alumnes creen els seus propis vídeos educatius. Aprenen d'ells mateixos i dels seus companys. Una bona manera de practicar la parla i l'escolta.

És igual d'important passar-s'ho bé aprenent que obtenir un resultat al final. A Play & Learn els alumnes es preparen pels Cambridge Exams (YLE, KET, PET i FCE). S'hi presenten quan se senten motivats, segurs i amb ganes, sense pressió ni obligacions.

El joc és la base de l'aprenentatge humà. El joc és l'eina bàsica per aprendre del món. Per això a la nostra escola es treballa la parla, l'escolta, la lectura i l'escriptura a través de jocs de moviment, jocs de taula, jocs en grup i jocs online.

He loves games!

She is smart!

He is a star!

CAMBRIDGE

Projecte Certificats de

JOCS CREATIUS

Projectes divertits

Quina millor manera per a treballar les celebracions angleses que cuinar i aprendre la llengua anglesa i la cultura d'un altre país? Als nostres alumnes els encanta.

A la nostra escola fomentem i creem interès per la lectura a través de contes, històries i textos divertits segons l'edat dels nostres alumnes. Lectura significativa, que desperti la imaginació i la creativitat. Tenim una biblioteca pròpia de préstec de llibres i contes per a alumnes de totes les edats.

La millor manera de donar sentit a la pràctica de l'escriptura és posar en comú textos, històries i poemes pensats i escrits pels propis alumnes en el Play&Learn News. Fotos, imatges, color i molta imaginació.

El joc de "fer veure que..." és una manera natural del nen d'aprendre del món adult. Fer veure que va a comprar, fer veure que és un personatge de conte, fer veure que és el professor. A través del Role Play, aprèn i practica la llengua anglesa en situacions reals.

She is a chef!

She likes reading!

They enjoy writing!

They are having fun!

MASTER CHEF

Projecte deliciós

LECTURA

Projecte interactiu de

NEWSPAPER

Projecte motivador de

ROLE PLAY

Projecte imaginatiu de

Cada mes realitzem un projecte interdisciplinar nou sobre ciència, art, salut, cultura, relacionat amb els continguts de la programació, per tal d'aplicar de forma pràctica i significativa el coneixement de la llengua anglesa.

She likes it!

INTERDISCIPLINARS

Projectes motivadors

Avís legal

Play & Learn English School - Tel. 696 77 14 16 - info@daliaschool.es - C/Rufo, 50 St Feliu de Guixols

Política de privacitat

Segueix-nos