YOUTUBE

Projecte de Vídeo

Els alumnes creen els seus propis vídeos educatius. Aprenen d'ells mateixos i dels seus companys. Una bona manera de practicar la parla i l'escolta.

És igual d'important passar-s'ho bé aprenent que obtenir un resultat al final. A Play & Learn els alumnes es preparen pels Cambridge Exams (YLE, KET, PET i FCE). S'hi presenten quan se senten motivats, segurs i amb ganes, sense pressió ni obligacions.

She is smart!

He is a star!

CAMBRIDGE

Projecte Certificats de

Quina millor manera per a treballar les celebracions angleses que cuinar i aprendre la llengua anglesa i la cultura d'un altre país? Als nostres alumnes els encanta.

She is a chef!

MASTER CHEF

Projecte deliciós

El joc és la base de l'aprenentatge humà. El joc és l'eina bàsica per aprendre del món. Per això a la nostra escola es treballa la parla, l'escolta, la lectura i l'escriptura a través de jocs de moviment, jocs de taula, jocs en grup i jocs online.

He loves games!

JOCS CREATIUS

Projectes divertits

Cada mes realitzem un projecte interdisciplinar nou sobre ciència, art, salut, cultura, relacionat amb els continguts de la programació, per tal d'aplicar de forma pràctica i significativa el coneixement de la llengua anglesa.

La millor manera de donar sentit a la pràctica de l'escriptura és posar en comú textos, històries i poemes pensats i escrits pels propis alumnes en el Play&Learn News. Fotos, imatges, color i molta imaginació.

El joc de "fer veure que..." és una manera natural del nen d'aprendre del món adult. Fer veure que va a comprar, fer veure que és un personatge de conte, fer veure que és el professor. A través del Role Play, aprèn i practica la llengua anglesa en situacions reals.

She is curious!

They enjoy writing!

They are having fun!

INTERDISCIPLINARS

Projectes interactius

NEWSPAPER

Projecte motivador de

ROLE PLAY

Projecte imaginatiu de

Els experiments, la manipulació de materials, veure com l'anglès no només és una assignatura, sinó una eina de descobriment del món que ens envolta, dóna significat i motivació a l'aprenentatge.

She likes it!

SCIENCE DAY

Projecte motivador

Avís legal

Play & Learn English School - Tel. 696 77 14 16 - info@daliaschool.es - C/Rufo, 50 St Feliu de Guixols

Política de privacitat

Segueix-nos