PHILOSOPHY

Play & Learn School

Cada alumnes és únic

1

Personalització

El nostre mètode és propi i únic, dissenyat per a aprendre anglès de forma natural, activa i divertida. Les nostres aules són àmplies, estan decorades de forma artística i equipades amb equips d'àudio, projector, pissarra digital, televisió i tablet. A classe utilitzem una gran varietat de recursos educatius (jocs, cançons, contes, titelles, llibres, quaderns) i a casa jocs online, cd i contes per a tenir un aprenentatge diari i progressiu. Totes les programacions són personalitzades segons el nivell, interessos i motivacions de cada grup.

2

Innovació

El nostre mètode està centrat en l'alumne. L'alumne aprent fent, superant reptes, descobrint. Combinant el treball individual amb el treball en equip. Treballem per projectes que integren tots els coneixements a aprendre. Els alumnes resolen reptes dintre dels projectes i així van assolint els coneixements i sobretot desenvolupant les habilitats, competències i actituds que es necessiten per a aprendre anglès en totes les vessants. Cada any afegim nous projectes, activitats i materials per tal d'oferir una el millor i el més nou als nostres alumnes.

3

Resultats

Els nostres alumnes aprenen amb sentit, amb emoció, amb actitud constructiva, compartint amb els altres. Un aprenentatge molt més sòlid i significatiu.

Dàlia

Després de treballar en diverses acadèmies d'idiomes i com a professora de primària i secundària a Saint George's school, veu la necessitat de crear un mètode innovador, creatiu, motivador i pràctic per a ensenyar a nens i joves la llengua anglesa.

4

Professional

Dàlia és llicenciada en Magisteri de Llengua Anglesa amb nivell de Proficiency, llicenciada també en Psicopedagogia de l'educació i Màster en Neuropsicopedagogia. Combinar els coneixements sobre llengua anglesa, psicologia infantil i l'experiència com a professora durant 14 anys són la clau de l'èxit.

5

Creativa

Els alumnes de totes les edats aprenen, es diverteixen i creen un vincle emocional positiu amb l'anglès assistint a les classes de Play & Learn. La motivació i la passió per la nostra feina fa que sempre busquem nous reptes per a millorar.

Sam, professor de ciències i pedagog s'encarrega del disseny audiovisual i gràfic de Play & Learn, col·laborant en el disseny i innovació de projectes en anglès.

Sam

6

Motivat

Juntament amb Dàlia, dirigeix el projecte de vídeos Youtube, els projectes interdisciplinars i tot el suport audiovisual de Play & Learn English School.

7

Innovador

La seva experiència com a professor combinat amb els seus coneixements sobre fotografia, vídeo i audiovisuals donen com a resultat projectes creatius i innovadors.

Come and Join us Now

Viu l'experiència Play & Learn amb nosaltres

Avís legal

Play & Learn English School - Tel. 696 77 14 16 - info@daliaschool.es - C/Rufo, 50 St Feliu de Guixols

Política de privacitat

Segueix-nos