AMATEURS

Curious

Els alumnes durant aquesta etapa exploren el món de la música, els instruments, l'espai, el moviment, l'energia i la relaxació. Desenvolupen la seva creativitat innata i associen l'anglès a una emoció positiva seguint el mètode d'On Stage. Expliquem i representem contes, treballem cançons, fem exercicis de psicomotricitat, ens disfressem i automaquillem. Juguem a fer teatre en anglès tant a l'escenari com davant la càmera. A final de curs presentem un espectacle de fàbules infantils.

En aquesta etapa els alumnes descobreixen la màgia del teatre. Jugant i divertint-se aprenen sobre les seves emocions, el treball en grup i practiquen activament la llengua anglesa. Juguem a improvisar, representem contes, treballem ritmes i cançons, creem personatges, preparem una obra i fem diversos curtmetratges al llarg del curs. A final de curs presentem un espectacle de contes de fades.

ACTORS

Young

Grups de màxim 15 alumnes

Stage B - 4 i 5 anys

Stage A - 3 i 4 anys

Grups de màxim 15 alumnes

Stage B - 6 i 7 anys

Stage A - 5 i 6 anys

Classes de 60 minuts setmanals

Classes de 60 minuts setmanals

Els alumnes en aquesta etapa desenvolupen tècniques còmiques de gags i sketches en anglès. Els personatges que es construeixen són més realistes, però alhora amb exageracions escèniques divertides. Fem projectes de fotografia, cinema, treball sensorial de les emocions, automaquillatge per tal que l'alumne experimenti totes les vessants artístiques dins del món de la interpretació. A final de curs presentem un espectacle de gags i històries còmiques.

STARS

Junior

Grups de màxim 15 alumnes

Stage B - 8 i 9 anys

Stage A - 7 i 8 anys

Classes de 60 minuts setmanals

Els alumnes en aquesta etapa aprenen les aplicacions pràctiques del teatre al seu dia a dia i entorn. Apliquen els coneixements de la llengua anglesa a projectes creatius i diversos. Perfeccionem les tècniques teatrals apreses els cursos anteriors. Fem un treball més acurat de la veu, de les coreografies, el text en anglès és més elaborat i els personatges més complexos, tant en els projectes teatrals com en els vídeos. A final de curs presentem un espectacle musical de Broadway Jr.

PERFORMERS

Talented

Grups de màxim 15 alumnes

Stage B - 10 i 11 anys

Stage A - 9 i 10 anys

Classes de 75 minuts setmanals

Els alumnes d'On Stage que arriben a aquest nivell estan preparats per entrar a estudiar o treballar a nivell professional en qualsevol àmbit del món de la interpretació, amb un molt bon nivell d'anglès. Aquesta etapa és la culminació de tot el treball i experiència acumulats als diferents cursos. El teatre com a Art adquireix una dimensió més profunda d'autoconeixement personal i creixement artístic independent. El contingut dels espectacles presentats en aquest nivell, analitzen la psicologia dels personatges de manera profunda, així com el significat filosòfic de les obres, aconseguint una comunicació molt potent amb el públic.

MASTERS

Acting

Grups de maxim 15 alumnes

Stage B - 15-16 anys

Stage A - 14-15 anys

Classes de 90 minuts setmanals

En aquesta etapa els alumnes són actors plenament conscients del teatre com una forma d'art i comunicació. Són adolescents, que seguint el mètode On Stage, han adquirit una gran capacitat creativa i comunicativa, conservant l'esperit i l'espontaneïtat de quan eren nens. Els exercicis teatrals són enfocats a la creació dels personatges que posteriorment es representaran a l'escenari. Adquireixen tècniques vocals i interpretatives professionals, aprenen coreografies originals de Broadway i dissenyen la caracterització de vestuari i maquillatge dels personatges ells mateixos. A de curs presentem un espectacle musical de Broadway professional.

ARTISTS

Expert

Grups de maxim 15 alumnes

Stage B - 13-14 anys

Stage A - 11-12 anys

Classes de 90 minuts setmanals

Segueix-nos

Avís legal

On Stage Acting & Film School - Tel. 696 77 14 16 - info@daliaschool.es - C/Rufo, 50 St Feliu de Guixols

Política de privacitat